З метою розвитку творчих здібностей та визначення професійної майстерності майбутніх кухарів 13 квітня у нашому ліцеї було організовано та проведено конкурс професійної майстерності серед учнів другого курсу. Майстер виробничого навчання Ємець Анастасія Олександрівна обрала темою для конкурсу приготування млинців з різноманітними начинками.
Всі учні поставились до виконання завдань відповідально , проявили максимум знань з теоретичного навчання та практичні уміння, навички, креативність в оформленні готової страви.
Члени журі відзначили високий рівень підготовки учасників до проведення конкурсу, їх глибокі знання та фахову майстерність , творчий потенціал. Всі присутні на конкурсі були приємно вражені кулінарними стравами.
За результатами оцінювання призові місця розподілилися наступним чином:
І місце - Стояновська Єлизавета та Чмир Тетяна;
ІІ місце - Семенюк Олена
ІІІ місце - Мідак Анна.